6 comunități online despre relațiile cupluri pe care ar trebui să le înscrii

Idei pentru condimentarea vietii de cuplu

Indiferent daca probleme este mare sau mic, exista multe lucruri pe care le puteti face pentru a obtine viata ta sexuala inapoi pe cale. Sexuala sanatate merge mana in mana cu general psihologic, fizic, si, de asemenea, psihologic sanatate. Conectarea cu partenerul, pastrarea un sanatos mod de a trai, folosindu-va insusi din unele din numeroasele exceptionale auto-ajutorare materiale de pe piata, precum si pur si simplu sa te distrezi te poate te ajuta sa faci vreme momente dificile

Placere o placuta viata sexuala

Sex. Cuvantul poate stimula un caleidoscop de sentimente. De la dragoste, placere, si tandrete pana la dorind, anxietate, si, de asemenea, dezamagire - reactiile sunt la fel de variate ca si experientele legate de sex. Ce este mai mult, multi oameni vor vor intalni toate aceste sentimente si, de asemenea, numeroase altele in timpul sex viata un numar de ani.

Cu toate acestea ce este sexul, intr-adevar?

Pe un nivel, sexul este pur si simplu altul hormonal determinat de corp functie dezvoltat pentru a perpetua soiurile. Desigur, acel ingust vedere ignora complexitatea omului sexual feedback. Impreuna cu fortele biochimice forte la locul de munca, experientele tale si, de asemenea, ipoteze asista modeleaza sexualitatea ta. Intelegerea dvs. fata de dvs. pe cont propriu ca fiinta sexuala, ideile despre ceea ce cuprinde o placuta sexuala link, si, de asemenea, parteneriat cu insotitorul sunt crucial luati in considerare abilitatea dvs. de a stabili si, de asemenea, mentine o intalnire viata sexuala.

Vorbind cu companion

Multe cupluri descoperiti este dificil sa vorbiti sex si sub cel mai bun dintre circumstante. Cand legat de sex probleme apar, senzatii de durere, rusine, simt de vinovatie, si, de asemenea, amaraciune poate opri discutie in intregime. Deoarece extraordinar comunicare este o piatra de temelie a sanatos si echilibrat relatie, dezvoltarea o discutie este primul pas nu numai la mult mai buna sex viata, inca la fel la o mai buna emotionala. Chiar aici sunt cateva indicatii pentru abordarea acestui delicat subiect.

Gasiti ora potrivita pentru a vorbi. Exista 2 tipuri de legate de sex discutii: cele pe care le aveti in camera precum si pe care le ai in alta parte. Este complet adecvat sa spui partenerul tau ceea ce simte excelent in mijlocul dragostei, totusi este ideal sa astepti pana pana ramaneti in mult mai mult neutru setare pentru recenzie mai mare probleme, cum ar fi nepotrivit dorinta sexuala sau orgasm dificultati.

Preveniti criticati. Canapea sugestii in termeni favorabili, de exemplu, „Imi place de fapt imi place cand ma atingi de par usor in acest fel, „spre deosebire de concentrandu-se pe cele negative. Apropie-te de o sexuala problema ca o problema care trebuie rezolvata cu fiecare altul spre deosebire de un antrenament in numire vina.

Confide in pe companionul tau referitor modificari in corpul tau. Daca bliturile fierbinti va mentin ridicati-va noaptea sau menopauza v-a facut de fapt vagin complet, vorbeste insotitor referitor la aceste lucruri. Este mult mai bine ca el intelege ceea ce cu adevarat are loc mai degraba decat traduce aceste modificari fizice ca lipsa de interes. https://www.infobraila.ro/2013/07/filme-porno-la-braila-cu-prostituate-din-galati/ La fel, daca esti un barbat si tu nu mai obtii o erectie pur si simplu din ideea de sex, dezvaluie-ti insotitor exact cum sa promoveaza pe tine mai degraba decat ingaduie-o crede ca nu este atragatoare suficient pentru a excita te mai mult.

Fii direct. Poti gandesti ca protejezi partenerului tau senzatii prin falsificare un orgasm, inca in adevar sunteti incepand in jos un efect de domino. La fel de provocator pe cat este de a discuta orice sexual probleme, probleme nivel creste o data problema este ingropata sub ani de minciuni, durere, precum si animozitate.

Utilizarea auto-ajutorului tehnici

Tratarea cu legat de sex probleme este mai putin complicat in prezent decat in trecut. Revolutionare medicamente precum si profesional sex terapeuti exista daca le solicitati. Cu toate acestea puteti s-ar putea aveti capacitatea de a solutionati mic legat de sex probleme facand cateva ajustari in dragoste design. Chiar aici sunt cateva lucruri pe care le puteti incerca acasa.

Ilumineaza pe cont propriu. O multime de ar dori sa atins. Acest lucru va va va va oferi o mai buna simtire de cat de mult stres, de la usor catre firma, ar trebui folositi.

Incercati diferite setari. Crearea un repertoriu de diverse legate de sex destinatii de plasare nu doar adauga pasiunea pentru a face dragoste, totusi poate la fel ajutor cuceresc probleme. De exemplu, ridicat entuziasm la punctul G care are loc cand o barbat isi intra insotitorul din spate poate ajuta doamna sa ajunga punctul culminant.

Noteaza fanteziile tale. Acest exercitiu va poate ajuta va verificati posibil activitati pe care credeti ar putea fi o pornire pentru dvs. sau partenerul dvs. Incearca gandindu-te o experienta sau un film care te-a emotionat si dupa aceea iti impartasesti memoria cu partenerul dvs. Acest lucru este in mod special util pentru persoane cu redus dorinta.